Marković: Već drugi put Nedović diskriminiše i vrijeđa manjinske partije

Već drugi put Jelena Nedović diskriminiše i vrijeđa manjinske partije. Zamislite samo, ovakva osoba je bila savjetnica Ombudsmana Bjekovića. Jednostavno je nemoguće da je nepristrasno radila na predmetima pripadnika manjinskih naroda, kad ovako javno nastupa prema manjinskim partijama, kazala je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

 

Ona je to kazala komentarišući saopštenje Alternative povodom formiranja nove Vlade u kojem navode „da ne podržavaju da BS bude ključni konstituent Vlade“. 

“Ovo je osoba koja je zdušno podržavala DF i crkvu Srbije. Ona je jedna iz tima Ombudsmana koja je umjesto na Cetinju završila pred hramom u Podgorici da dočeka srpskog patrijarha Porfirija 5. septembra 2021. godine. E to joj je bila preporuka za ulazak u koaliciju ES, a ne nikakva NVO Alternativa koja joj je samo poslužila da zavara tragove. Nije problem da je Nedovićka bilo đe drugo sa poslom i nije problem da ima različito mišljenje, ali je problem kada svoju ideologiju stavlja ispred svega zato je i sumnja kako je i na koji način radila na predmetima”, kaže Marković. 

Osuđuje, kako navodi, “ovakav iskaz, ne NVO, već Jelene Nedović”. 

“I žalim što je ova osoba imala zdušnu podrsku nekih iz DPS, e sad neka vide koga su i zašto podržavali? O Ombudsmanu Bjekoviću iz ove perspektive, ne treba ni govoriti”, napisala je Marković na Tviteru.

Foto: LP

NIKŠIĆ PROGNOZA