Marković: Raonić i TVCG zbog kritika na njihov rad ignorišu moja saopštenja

Odbornica Liberalne partije (LP) u Nikšiću Jelena Marković na Tviteru je navela da direktor TVCG Boris Raonić i ta medijska kuća ignorišu njena saopštenja. Marković smatra da je uzrok tome to što je u više navrata kritikovala rad TVCG.

„Raonić i njegovo uredništvo ne objavljuju moja saopštenja samo zato što sam u više navrata kritikovala rad TVCG, pogotovo poslije lažnog objavljivanja da su građani pucali na policiju na Belvederu i time je mogao izazvati ogromnu štetu po mir i bezbijednost u CG, a da je njegov drugar Ombudsman Bjeković nije reagovao da upozori na ovo lažno saopštenje. Ovim je Raonić pokazao da je privatizovao Javni servis i da selektivno objavljuje saopštenja. Vjerujem da će Ombudsmanka RTCG Danijela Popović ukazati Savjetu na propust Javnog servisa i da se ovakve stvari više ponoviti neće. Ali šta očekivati od Raonića koji ne poštuje i ne izvršava ni sudske presude?“, navela je Marković na Tviteru.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Raonić i njegovo uredništvo ne objavljuju moja sapostenja samo zato što sam u više navrata kririkovala rad TVCG, pogotovo poslije laznog objavljivanja da su građani pucali na policiju na Belvederu i time je mogao izazvati ogromnu štetu po mir i bezbijednost u CG, a da je njegov <a href="https://t.co/xHEZbHixz5">pic.twitter.com/xHEZbHixz5</a></p>&mdash; Jelena Marković (@Jelena49425443) <a href="https://twitter.com/Jelena49425443/status/1671774779123040256?ref_src=twsrc%5Etfw">June 22, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: UGC

NIKŠIĆ PROGNOZA