Marković: Diskriminatorsko ponašanje prema našim građanima nedopustivo

Bez obzira o kome se radi, da li je to Božena Jelušić, Draginja Vuksanović ili sada Jovana Marović, ali na ovo naša država ne smije više da otćuti, već da odreaguje ovog puta mnogo snažno, jer ovim se diskriminišu naši građani bez ikakvog osnova, poručila je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković. 

“Nego nije ni čudo šta nam Srbija radi kada imamo predsjednika Vlade i predsjednika države koji ne reaguju na otvorene prijetnje upućene Crnoj Gori i zato nije očekivati da će naši predstavnici vlasti smjeti bilo šta da urade prema Srbiji”, kaže Marković. 

Jasno je, dodaje, da je ovakvo diskriminatorsko ponašanje prema našim građanima nedopustivo. 

“Ali to je tako kada su naši ljudi na vlasti snishodljivi, da ne kažem grubu riječ, prema predsjedniku Vučiću i otuda ovakvo ponižavanje. Ovim putem pozivam EU i NATO da konačno reaguju i postave Vučića na svoje mjesto kada mi nemamo institucije i ljude koji bi trebalo da štite interese naših građana i integritet države. Mislim da je zrelo vrijeme da se protestuje ispred zgrade predsjednika Crne Gore i zgrade Vlade, jer se ovo ne smije više tolerisati, nadam se da su to suverenističke partije shvatile. Ministarstvo vanjskih poslova takođe treba da reaguje i to hitno”, zaključila je Marković. 

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA