Mandić se sastao sa Vučevićem: Dogovoreno intenziviranje saradnje u svim oblastima od obostranog interesa

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se danas u Palati Srbija u Beogradu sa premijerom te zemlje Milošem Vučevićem i kazao da su tom prilikom razgovarali o značajnim temama za dvije zemlje i za „jedinstvo našeg naroda u njima, ali i van njih“.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sr" dir="ltr">Јако пријатан и братски разговор са Премијером Србије Милошем Вучевићем. Разговарали смо о значајним темама за наше земље и за јединство нашег народа у њима, али и ван њих. <br><br>На састанку смо направили чврст договор да у наредном периоду интензивирамо сарадњу у свим областима од… <a href="https://t.co/Cm62Rruk2r">pic.twitter.com/Cm62Rruk2r</a></p>&mdash; Андрија Мандић (@AndrijaMandicDF) <a href="https://twitter.com/AndrijaMandicDF/status/1799385724283728076?ref_src=twsrc%5Etfw">June 8, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Na sastanku smo napravili čvrst dogovor da u narednom periodu intenziviramo saradnju u svim oblastima od obostranog interesa za Srbiju i Crnu Goru, ali i cijeli region“, napisao je Mandić na Iksu.

Foto: x.com/AndrijaMandicDF

NIKŠIĆ PROGNOZA