Mandić čestitao Vučeviću izbor za novog predsjednika SNS-a

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić čestitao je Milošu Vučeviću izbor za novog predsjednika SNS-a.

“Od srca Vam čestitam izbor za predsjednika Srpske napredne stranke i želim sve najbolje u obavljanju ove važne i odgovorne funkcije. Vaša partija je za novog predsjednika, sasvim sigurno, izabrala jednog od najsposobnijih ljudi i pokazala zašto predstavlja jednu od najmoćnijih političkih organizacija u Evropi. Prema tome, ubijeđen sam da ćete učiniti velike stvari kako za vašu stranku, tako i za članove i simpatizere SNS-a, ali i sve građane Republike Srbije”, naveo je Mandić.

Mandić je rekao da, kao dvije sestrinske stranke, očekuje da se “naša saradnja dodatno unaprijedi i da radimo na najbližim odnosima između Crne Gore i Srbije i unutar srpskog naroda”.

“Na mjestu predsjednika SNS-a nasleđujete Aleksandra Vučića, kome je i kao predsjedniku Vlade i predsjedniku Srbije od posebne važnosti bila saradnja, briga i podrška Srbima u regionu. Poznajući Vas lično dugi niz godina, ne sumnjam da će i za Vas ovo pitanje biti veoma visoko na listi državnih prioriteta. Još jednom primite moje iskrene čestitke”, kazao je Mandić u čestitki.

Izvor: CdM

NIKŠIĆ PROGNOZA