Leković: Čarapića napadaju, a Lazarević pokušao da švercuje motor

Poslanik Demokrata Momčilo Leković tvrdi da je opozicija licemjerna jer napada poslanika Pokreta Evropa sad Vasilija Čarapića, a brani generala Zorana Lazarevića.

Podsjetimo, dio medija objavio je juče da je službeno vozilo Skupštine Crne Gore, za koje tvrde da je zadužio Čarapić, snimljeno danas kako prenosi namještaj.

Čarapić se nakon toga oglasio na mreži Iks, tvrdeći da je u toku dana, između dvije službene aktivnosti koje je obavljao, prenio privatne stvari do zgrade u kojoj živi.

„Vožnja u tu svrhu je trajala manje od dva minuta a gorivo u službenom vozilu sam platio iz sopstvenog džepa. Za sve preostale stvari koje sam kasnije tog dana prenosio angažovao sam i platio firmu koja se bavi transportom“, naveo je Leković. 

On navodi da ne brani Vasilija Čarapića, niti bilo koga ko je na bilo koji način koristio službeni automobil u privatne svrhe, makar i na minut.

Ipak, smatra da je veliko licemjerstvo opozicije da napadaju Čarapića „za dušek, a brane generala Lazarevića koji je službenim vozilom Vojske Crne Gore pokušao da prošvercuje motor Jamaha kroz dvije zemlje članice NATO-a i jednu zemlju članicu EU“.

„Lazarević nije imao izvoznu dokumentaciju, kojeg nije bilo u putnim nalozima, kojeg nije prijavio na granici, već se nalazio sakriven u kombiju Vojske Crne Gore, nakon čega je vozilo zadržano, a vojnici se posramljeni pješaka vratili za Crnu Goru. Licemjerno i ogavno“, zaključio je Leković.

Foto: Demokrate

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA