Lalošević: SNP će biti u novoj vladi

Funkcioner Socijalstičke narodne partije (SNP) Vasilije Lalošević poručio je da će ta partija biti dio nove vlade.

Lalošević je u intervjuu portalu Bar info rekao da je sve još otvoreno, ali da je u neformalnim razgovorima SNP-u ponuđeno Ministarstvo sporta i mladih i još jedno mjesto o kojem nije htio da govori.

– Ono što je definitivno, mi ćemo kao partija biti u novoj vladi. Što kažu stari ljudi, sve što dođe ja sam mu naredan, a sa druge strane evo čuli ste iz ovog razgovora da mi je bilo zadovoljstvo što sam bio na ovom mjestu i ja sam svoj cilj ispunio. Što bi kazao jedan moj Starobaranin kad su ga pitali gdje ćeš za Novu godinu, on je odgovorio “100 posto u Ulcinj, a 100 posto u Bar”, tako da ne bih zaista sada detaljnije govorimo na tu temu. Uglavnom, neki projekti koji su započeti su veoma značajni, cijeni se rad ovog minstarstva – istakao je on.

Bio on na trenutnoj funkciji, ili neko drugi, Lalošević kaže da mora da nastavi taj kontiniuitet.

– Mora da nastavi da podržava naše sportiste. U oktobru ili novembru prilikom izrade novog budžeta mora se povećati stavka za sport, jer mogućnosti za to ima. Ko god bude ministar, glavni cilj mora da mu bude crnogorski sport – zaključio je Lalošević.

Foto: Gov.me

NIKŠIĆ PROGNOZA