Kumburović: Ponosni smo na rezultat, tri mandata su veliki uspjeh

Demokratska alternativa iz Kotora zadovoljna je rezultatom izbora i povjerenjem koje su ukazali birači na jučerašnjim izborima, poručio je nosilac ove liste Davor Kumurović.

Kako je kazao, tri osvojena mandata predstavljaju veliki uspjeh ako se zna da su novonastali politički subjekt koji se prvi put pojavljuje na političkoj sceni.

„Naša startna pozicija i ostalih partija nije bila ista, i zbog toga smo još više ponosni na rezultat“, poručio je on. 

Prema njegovim riječima, Kotorani su prepoznali prvenstveno ljude a onda i ono što su im ponudili.

„Shodno tome smatramo da smo pobjednici ovih izbora i da se stabilna vlast neće moći konstituisati bez Demokratske alternative“, rekao je Kumburović. 

Rano je, kako kaže, govoriti sa kim će praviti dogovor.

„Ti subjekti moraju biti građanske opcije koje će prihvatiti naš program, jer mi moramo ispuniti ono što smo obećali građanima.  Stoga, naši partneri mogu biti samo oni koji misle na dobrobit Kotorana“, tvrdi Kumburović.

Dodao je da je njihova lista sastavljena od politički i moralno čistih ljudi koji su uspješni u profesijama kojima se bave.

„Mišljenja smo da je narodu više dosta manipulacija političara i njihovih igara što pokazuje i mala izlaznost na ovim izborima. Zato ćemo kao pobjednici ovih izbora pokazati kako se voli Kotor“, zaključio je Kumburović. 

foto: Demokratska alternativa

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA