Kovačević: Sinoć se jasno vidjelo da ćemo u prvoj polovini sledeće godine u Nikšiću ubjedljivo pobjediti DPS

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na svom Fejsbuk profilu komentarisao je slavlje Demokratske partije socijalista (DPS) u Podgorici nakon prvih rezultata vanrednih lokalnih izbora u tom gradu.

„DPS koliko je nekada bio dobar u obmanjivanju građana toliko je danas dobar u obmanjivanju sebe. U euforičnom slavlju rezultata iz Podgorice kojim će opet biti opozicija u glavnom gradu provijava želja da ih se neko opet plaši. Malo su se zanijeli pa misle da ih se danas mogu plašiti oni koji ih se nisu plašili ni onda kada je sva državna i paradržavna sila bila u njihovim rukama“, saopštio je Kovačević.

Dodaje da jedino što se sinoć vidjelo jasno iz Podgorice je to „da ćemo u prvoj polovini sledeće godine u Nikšiću ubjedljivo pobjediti DPS“.

Kovačević navodi da su pokušaji DPS-a da izazovu vanredne izbore u Nikšiću i obore vlast svakoga puta bili razbijeni u paramparčad.

„U Podgorici su uspjeli da izazovu vanredne izbore ali nisu uspjeli da osvoje vlast tako da im je u Nikšiću, koji ne mogu četiri godine da pomjere pored sve prljave kampanje njih i njihovog medijskog lobija protiv mene, sudbina više nego jasna“, dodaje Kovačević.

O pitanju poslaničkog imuniteta i svega što stoji iza te priče, kaže, detaljnije će pričati u parlamentu kada za to dođe vrijeme.

„Do tada i dalje ćemo čekati da konačno neko potpiše saopštenje lokalnog DPS u Nikšiću prije nego što opet počnu da pričaju o hrabrosti. Niko nas neće zaustaviti da učinimo Nikšić opet velikim. Pogotovo ne oni koji su uradili sve što su mogli da ga unište“, zaključio je Kovačević.

Foto: Opština Nikšić

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA