Kosor upitala Milatovića: Ko su ti bivši hrvatski političari koji nijesu htjeli Crnu Goru u EU?

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor, komentarisala je današnju izjavu predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, koji je kazao da je otvorena pitanja naslijedio od svojih prethodnika kao i da će učiniti sve da se zatvore tokom njegovog mandata.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?</p>&mdash; Jadranka Kosor (@_Jadranka_Kosor) <a href="https://twitter.com/_Jadranka_Kosor/status/1698656218124865763?ref_src=twsrc%5Etfw">September 4, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ona je upitala Milatovića koji su to bivši političari u Hrvatskoj koji nijesu htjeli Crnu Goru u EU.

„Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?“, navela je ona na društvenoj mreži „X“.

Foto: Screenshot/Youtube

NIKŠIĆ PROGNOZA