Knežević: U Milatoviću vidimo koalicionog partnera

Koalicija „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ u predsjedniku države Jakovu Milatoviću i odbornicima sa njegove liste vidi koalicione partnere i ljude koji su spremni da očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta, saopštio je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije (DNP).

Prema riječima Kneževića, ukoliko su zainteresovani spremni su da razgovaraju i sa dva odbornika GP URA, ali na jasnim demokratskim načelima i principima koji bi značili puno poštovanje izborne volje građana Podgorice, „a nikako devalvaciju i vraćanje na antidemokratske standarde koji su poremetili političku scenu Crne Gore u prošlosti“.

„Koalicija Za budućnost Podgorice – grad svih nas bez obzira na vidljive političke razlike sa predsjednikom Jakovom Milatovićem, koje nijesmo skrivali ni za vrijeme izborne kampanje, ipak u njemu i odbornicima sa njegove liste vidim koalicione partnere i ljude koji su spremni da na anti DPS osnovama grade većinu u Glavnom gradu i shodno izbornoj volji građana očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta. Naravno, ukoliko su zainteresovani spremni smo da razgovaramo i sa dva odbornika Građanskog pokreta URA, ali na jasnim demokratskim načelima i principima koji bi značili puno poštovanje izborne volje građana Podgorice, a nikako devalvaciju i vraćanje na antidemokratske standarde koji su poremetili političku scenu Crne Gore u prošlosti“, rekao je Milan Knežević.

Foto: Skupština Crne Gore

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA