Knežević pisao Adžiću: Preispitati uslove zabrane ulaska u Crnu Goru Božoviću, Mandiću…

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore Milan Knežević obratio se danas dopisom ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću u kome je izrazio očekivanje da  će  Adžić u u saradnji sa nadležnim državnim organima, preduzeti dalje aktivnosti i realizaciju povodom ponovnog preispitivanja uslova zabrane ulaska u Crnu Goru za državljane Srbije Vladimira Božovića, Vladimira Mandića, Bratislava Stoiljkovića i Dana Šijana. 

U svom obraćanju Knežević je istakao da je Odbor na svojoj 40. sjednici od 18. aprila ove godine, nakon sprovedenog kontrolnog saslušanja, jednoglasno usvojio Izvještaj koji je dostavljen Adžiću na upoznavanje.

„Knežević je pritom naglasio da se Odbor obraća Adžiću u očekivanju da, u saradnji sa nadležnim državnim organima, preduzme dalje aktivnosti i realizaciju, u kontekstu zaključka datog dokumenta, povodom ponovnog preispitivanja uslova zabrane ulaska u Crnu Goru za Vladimira Božovića, Vladimira Mandića, Bratislava Stoiljkovića i Dana Šijana“, navodi se u saopštenju. 

Foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA