Knežević: Milatović pljuje po srpskom narodu, marioneta je Britanske i drugih ambasada

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević nazvao je predsjednika Crne Gore „štreberom“ i kazao da je postao poznat „pljuvajući po srpskom narodu“, te da je „marioneta“ Britanske i drugih ambasada.

Knežević je gostujući u jutarnjem programu beogradske Prve televizije rekao da Milatović nakon pobjede na predsjedničkim izborima „sada preuzima spoljnopolitčke pozicije Mila Đukanovića“ i da “ bukvalno da nema razlike između njih“.

“ (Aleksandar) Vučić je najviše kriv za regionalnu promociju Milatovića jer ga je poveo na sajam vina u Beogradu, gdje su mislili da je somelijer iz Mažestika…“, rekao je Knežević koji se u jutarnji program uključio iz Podgorice, a gost beogradske televizije bio je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Lider DNP-a je rekao i da bi Milatović „trebao bratu koji je razvio biznis u Srbiji da kaže da bježi u Zagreb“, te da bi isto mogao da kaže i lider Građanskog pokreta URA Dritana Abazović svom bratu.

Knežević je rekao da Vučić nije imao veze sa donošenjem Rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Knežević je rekao da je neophodno da Vučić bude označen kao „loš momak a ostali kao marionete kojima on izdaje zadatke“.

„Ne zaboravite da je Njemačka bila sponzor, a Hrvatska kosponzor rezolucije o Srebrenici, pa red je da se oni suoče sa svojim posljedicama“, rekao je Knežević.

Vučić je kazao je da je spreman, ako mu obaveze dozvole, da posjeti Crnu Goru.

Vučića je u posjetu pozvao Knežević, ističući da bi volio da predsjednik Srbije dođe u Berane da posjete Hram svetog Simeona Mirotočivog.

„Najbolje bi bilo da to bude Petrovdan, ali moramo vidjeti ko će u tom periodu biti od gostiju ovdje“ rekao je Vučić.

Foto: DNP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA