Knežević: I Krvavac bio prisutan kad je Spajić rekao da ćemo biti uzdržani na glasanju o Srebrenici

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević kaže da je, osim njega i lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića, šef kabineta premijera Milojka Spajića Branko Krvavac bio prisutan kad je Spajić, kako tvrdi Knežević, rekao da će Crna Gora biti uzdržana na glasanju o rezoluciji o genocidu u Srebrenici, na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Knežević kaže da je Spajić tada naveo da će Crna Gora biti uzdržana uz obrazloženje da se želimo kandidovati za nestalnu članicu Savjeta bezbjednosti UN-a „i da tako imamo izgovor i za one koji su ‘za’, i za one koji su protiv Rezolucije“.

„Miki, pošto ste izgorjeli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Njemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije? Je li to pošteno“, objavio je Knežević na Instagramu.

„Ja snosim troškove puta, pošto je Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki prije neku noć. A pošto voliš Karleušine pjesme, zamoliću je da ti da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako budeš smio doći od Severine. Tik-tak, tik-tak…“, zaključio je Knežević.

foto: DNP

NIKŠIĆ PROGNOZA