Klikovac: Injac da počne da se bavi svojim poslom

Šef Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac pozvao je, na društvenoj mreži X/Twitter, gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da, kako je kazao, konačno krene da se bavi svojim poslom i kreira razvojne projekte u Podgorici.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Neodgovornost prema gradjanima i nepoštovanje Skupštine Glavnog grada gradonačelnica Injac pokušava da zamaskira neosnovanim optužbama. <br><br>Pokušaj kreiranja konstrukcija i zamjena teza kako se ne bi odgovaralo na pitanja i inicijative odbornika.</p>&mdash; Andrija Klikovac (@AndrijaKlikovac) <a href="https://twitter.com/AndrijaKlikovac/status/1712495880077459680?ref_src=twsrc%5Etfw">October 12, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

– Neodgovornost prema građanima i nepoštovanje Skupštine Glavnog grada gradonačelnica Injac pokušava da zamaskira neosnovanim optužbama. Pokušaj kreiranja konstrukcija i zamjena teza kako se ne bi odgovaralo na pitanja i inicijative odbornika, kazao je Klikovac.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA