Klikovac: Građani direktoru Čistoće krivci što odlažu smeće

Šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Klikovac komentarisao je dokument direktora Čistoće d.o.o. u kojem poziva sve zaposlene da izmire dugove prema tom preduzeću, kako bi korisnici usluga Čistoće imali konkretan primjer savjesnog i odgovornog građanina.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Gradjani su direktoru Čistoće doo i <a href="https://twitter.com/GradPg?ref_src=twsrc%5Etfw">@GradPg</a> krivci što odlažu smeće (nemaju kućne pogone za reciklažu), a sad dokoni direktor traži od drugih da rade njegov posao naplate potraživanja. <br><br>Ovo je ekspert! <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic?ref_src=twsrc%5Etfw">@JakovMilatovic</a> <br><br>PS - je li spreman direktor za sjednicu GO… <a href="https://t.co/pPrROpgR0e">pic.twitter.com/pPrROpgR0e</a></p>&mdash; Andrija Klikovac (@AndrijaKlikovac) <a href="https://twitter.com/AndrijaKlikovac/status/1695087429588303918?ref_src=twsrc%5Etfw">August 25, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Građani su direktoru Čistoće d.o.o. i Glavnom gradu Podgorica krivci što odlažu smeće (nemaju kućne pogone za reciklažu), a sad dokoni direktor traži od drugih da rade njegov posao naplate potraživanja. Ovo je ekspert“, napisao je Klikovac na Tviteru, upitan da li je direktor spreman za sjednicu Glavnog grada.

Foto: DPS

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA