„Kad Demokrate preuzmu sektor bezbjednosti neka potraže tigraste poruke“

Nije loše biti u komunikaciji sa tigrovima, kao što je upitno to raditi sa blavorima. Neka su oni blavorasto uzeli da se poštapaju sa komunikacijom Tigrovom, za koju oni samo znaju – naveo je advokat Zoran Piperović, pravni zastupnik Ranka Ubovića, u reagovanju na saopštenje Demokratske Crne Gore.

Iz ove partije su, podsjećamo, pored ostalog kazali da im je sad jasno kako u Demokratskoj partiji socijalista uspijevaju „riješiti najzahtjevnije kriptografske zagonetke tokom dopisivanja sa Tigrom, Oficirom, Bornom i drugim licima sa kodnim imenima“.

Piperović je, kako prenosi Portal RTCG, rekao da on ne zna „ima li DPS problema sa malim mozgom, kako to napisaše danas Demokrate“.

– Zasigurno, autor saopštenja ima poremećaj centra koji čuva neku osobu od naglog pokazivanja idiotluka, oličenog u paraidiotskom zaključku koji je zasnovan na aluziji o dopisivanju DPS-a između ostalog, i sa Tigrom. Kad preuzmu sektor bezbjednosti, neka potraže tigraste poruke. Kad ijednu nađu, imam punomoćje da im svima poklonim po „daic“ iz Bratonožića. Za autora sam spremio „damper“. Neće mi se on voziti nesigurnim autom. Zamislite, da on kao takav povrijedi veliki mozak, pa mu pride – mali zašteka – zaključio je Piperović.

Foto: PR Centar

NIKŠIĆ PROGNOZA