Jovanović zahvalio budvanskom PzP-u: Budva i njeni građani vam nijesu na prvom mjestu

Nikola Jovanović, nosilac liste „Budva naš grad“ zahvalio je budvanskom PzP-u nakon što ga je odbor te partije za dalje pregovore uputio na Mladena Mikijelja, napominjući da „nema ljutnje jer nije svako samostalan u odlučivanju“.

– Zahvaljujem  se opštinskom odboru PzP-a Budva na odgovoru preko portala „Vijesti“, a ne lično meni. Ovakav način odgovara najbolje pokazuje kako bi se bavili problemima građana i Budvom – napisao je Jovanović na svom fejsbuk profilu.

Napomenuo je, da „nema ljutnje jer nije svako samostalan u djelovanju“.

– Iz odgovora je očigledno  da Budva i njeni građani vama nijesu na prvom mjestu kao što jesu našoj listi – poručio je Jovanović.

Podsjećamo, Jovanović je uputio poziv predsjedniku PzP Nevojši Medojeviću i predsjedniku budvanskog odbora te partije Nikoli Vučićeviću da dođu na sastanak 2. jula.

Budvanski odbor Pokreta za promjene (PzP) zahvalio se na pozivu nosiocu liste „Budva naš grad“ Nikoli Jovanoviću na pozivu za sastanak o formiranju vlasti u Budvi, upućujući ga na Mladen Mikijelja, nosioca liste „Za budućnost Budve“ na čijij listi je ta partija bila.

Lidera budvanskog PzP-a Nikola Vučićević odgovor Jovanoviću nije uputio lično već putem medija gdje je naveo da je Mikijelj jedini predstavnik te koalicije sa kojim može razgovarati na tu temu.

foto: Budva naš grad

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA