„Jačanje ekonomije i održivi razvoj u fokusu“

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić saopštio je da su održane konsultacije sa predstavnicima Svjetske banke o kreiranju Partnerskog okvira između te grupacije i Vlade Crne Gore za narednih pet godina.

„Jačanje i diversifikacija ekonomije, održivi razvoj, zelena tranzicija i infrastrukturni projekti biće u fokusu. Time se stvaraju uslovi za ljepšu budućnost Crne Gore“, naveo je Spajić na društvenoj mreži X.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Održane konsultacije sa predstavnicima Svjetske banke o kreiranju Partnerskog okvira između te grupacije i Vlade Crne Gore za narednih pet godina. Jačanje i diversifikacija ekonomije, održivi razvoj, zelena tranzicija i infrastrukturni projekti biće u fokusu. Time se stvaraju… <a href="https://t.co/pzZOtLjGNX">pic.twitter.com/pzZOtLjGNX</a></p>&mdash; Milojko Spajić (@MickeySpajic) <a href="https://twitter.com/MickeySpajic/status/1753091723599708448?ref_src=twsrc%5Etfw">February 1, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: Vlada Crne Gore

NIKŠIĆ PROGNOZA