Ivan Radević predsjednik OO SNP Berane

U Beranama je sinoć održana Izborna konferencija OO SNP Berane, na kojoj je izabran predsjednik, Ivan Radević. Takođe, izabran je i novi Opštinski odbor, koji broji 125 članova.

“Biti član jedne ovakve organizacije čestitih, nepodmitljivih i hrabrih ljudi samo po sebi je za ponos, dobiti vaše povjerenje i podršku to je čast i privilegija i na tome vam dugujem zahvalnost. Istovremeno, zahvalan sam i svojim prethodnicima koji su svoju obavezu vršili, uz veliku žrtvu i odricanje, predano i časno, uvijek na korist naših sugrađana i za dobrobit našeg grada”, kazao je Radević.

Konferenciji su prisustvovali rukovodstvo i funkcioneri SNP, predstavnici političkih partija i opštinskih odbora SNP iz svih delova zemlje.

Predsjednik SNP, Vladimir Joković istakao je da, bez jakog OO SNP Berane, nema ni jake SNP, bez jake SNP, nema ni snažne Crne Gore.

Takođe, prethodnom predsjedniku opštinskog odbora, Tihomiru Tihu Bogavcu, zahvalio se na radu i zalaganju koje je pokazao, i kao predsjednik Opštinskog odbora, i kao predsjednik Opštine Berane.

Potpredsjednik SNP, Dragoslav Šćekić,kazao je da je upravo iz beranskog Opštinskog odbora SNP krenulo oslobađanje Crne Gore, i da su kao jedan tim uvijek davali primjer drugima kako se dobrim, poštenim i bratskim radom i trudom ostvaruju rezultati.

Prethodni predsjednik OO, Tihomir Bogavac, zahvalio se na podršci tokom izbornih procesa i istakao da svi ti rezultati nastavak kvalitetnog rada prethodnih odbora.

Novom predsjedniku poželio je puno uspjeha u radu i jos bolje rezultate na ponos SNP.

foto:SNP

NIKŠIĆ PROGNOZA