Hadžić: Mister promašaj halucinira i u VD stanju

Kao neko ko je dobio priliku da predstavlja narod u najvišem zakonodavnom organu u državi imam obavezu da tu priliku i čast maksimalno iskoristim kako bih dao doprinos materijalnom i moralnom oporavku ovog društva, saopštio je nezavisni poslanik Seid Hadžić.

– Baš zato sam smatrao da nemam pravo to dragocjeno vrijeme gubiti na grupu ljudi okupljenih na vrijednostima “časnih poraza” sa mantrom da su oni najbolji ali ne valja narod, naveo je on.

„No, vodeći računa o tome da njihova namjera je da 1000 puta izgovorena laž postaje istina, kratko ću se osvrnuti na nove izlive ovog samozvanog moralnog suda.

Radi javnosti podsjećam da sam principijelno podnio ostavku na mjesto predsjednika Stranke pravde i pomirenja, to javnosti učinio dostupnim, prije predaje liste odnosno prije izbora i da sam ličnim i profesionalnim autoritetom zauzeo visoko mjesto na listi Pokreta Evropa sad, kao nezavisni poslanik. Dobio sam veliko poštovanje i povjerenje Predsjednika PES-a Milojka Spajića i predsjednika države Jakova Milatovića, kao i mnogobrojnih saradnika i simpatizera mojeg dosadašnjeg političkog djelovanja, između ostalog i kroz snažnu podršku i kampanju tokom predsjedničkim izbora kada smo ostvarili impozantan rezultat, a to smo krunisali i dobrim rezultatom na parlamentarnim izborima, gdje smo postali nosilac buduće vlasti u Crnoj Gori.

Današnji prijem je njihovo svedočenje kako se treba poštovati Bošnjak i svaki drugi slobodni građanin ove države i na tome im hvala. Hvala im i na tome što nešto ranije nisu prihvatili da im iko potura kukavičja jaja i izvlači zečeve iz šešira i plasira ih na njihovu listu.

U svom besmislu kojim zatrpavaju javnost ovih dana jedino što ima smisla je podatak da ova grupa građana zaista ima rušilačku moć. U kratkom periodu su uspjeli ne samo da sruše sebe nego da “pomognu” partiji koja ima 30 godišnji parlamentarni status da bez njega ostane. Kandidatkinja SDP je u prvom krugu predsjedničkih izbora imala veći broj glasova nego lista SDP na parlamentarnim uz njihovu “pomoć”, nažalost.

Sa druge strane Pokret Evropa sad sa mnom na listi je skoro ponovio rezultat iz prvog kruga predsjedničkih izbora uprkos sramnoj i najvećoj negativnoj kampanji koja je viđena ikada na ovim prostorima protiv mene i to od onih “najpoštenijih” u čaršiji.

Mogao bih i o tome kako su se ostaci predsjedništva javno ograđivali od stavova i izjava drugih članova, pa potom pod pritiskom sve to povlačili i o mnogo čemu još, ali možda dr prilikom, sada ne.

Neću sada jer im je narod poslao poruku. Narod koji bi oni najradije promijenili nesvjesni da su jedini koji bi se trebali mijenjati oni sami.

Znam da vam je namjera da vam dam malo pažnje i medijskog prostora evo to ovaj put hoću ali ne baš puno i uvijek.

Dakle, nema veće nesreće za jedan narod nego onda kada glupost i neznanje budu verifikovani od zlonamjernih, sujetnih i neznavenih kao neko ko ima pravo na mišljenje. Ovo je “ostavština” desetogodišnjeg vođenja partije sujetnog a najstarijeg koji ni nakon pada Lomija ne kapira da je od istog materijala.

Znam da nisi nikada mogao da podneseš tuđe uspjehe jer u njima si vidio svoju nesposobnost, ali ovakvim gnusnim lažima kroz kvazi saopštenje, nepotpisano, sa elemntima krivičnog djela uvreda i klevete nekog zatucanog i isfrustriranog stručnjaka, što radite konstantno, može samo da me motiviše još jače da pomognem svome narodu i cjelokupnom društvu u Crnoj Gori.

Obraz, ponos, čast, šta to bijaše sjeti se mister promašaj ali ja znam da onaj ko nešto nema ne može dati drugome ali zato ne nagovaraj ahmaka iz Pljevalja, jedinog koji ti je ostao, da ljaga po društvenih mreža kroz tvoja saopštenja i to bez skrupula i bruka svoj narod.

Nemaš ti, niti vas dvojica koliko vas je svega ostalo u otetoj stranci nakon moje ostavke, ništa sa ideologijom SPP, to je nešto mnogo više od vas, vjeruj to je nešto što ti nisi mogao biti ni onda kad si je “vodio”. Nego skoro ćete obojica letjeti i iz SPP-a koji će preuzeti vjerujem neko ko ga zaslužuje a Bosnjaci će dobiti i još jednu opciju ako Bog da koja će biti UZ SVOJ NAROD !

Morate shvatiti da mi pojedini ne pristajemo na ucjenu, prijetnju, nepristojnu ponudu a po najmanje na poniženje jer kada nesto odlučujemo ili ocjenjujemo to radimo shodno principima u koje vjerujem a ne na osnovu hatara i to prema najnesposobnijem.

Tamo negdje iz zapećka gdje si trebao da ostanes izdao si prvog čovjeka stranke, koji te je podržavao 10 godina, time upropastio budućnost mnogim našim sposobnim i mladim ljudima, jer zapravo jedu te ambicije zbog kojih si istjeran i iz Bošnjačke stranke. Nisam iznenađen tvojom veleizdajom mene, ali i svog naroda, jer vjernost je vrlo vrijedna, nju ne očekujem od nekog’ jeftinog.

Lažima i podmetanjima stići ćete vi “daleko” ali se bojim da se nemate gdje vratiti.

Toliko od mene za sada, pa negdje i nekada mozda opet…kad se nagomila vaše bruke.“

Foto: Ivan Petrović

1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

O čemu se radi ođe?

NIKŠIĆ PROGNOZA