Evropski savez: Odličan rezultat u Kotoru izvjestan

Evropski savez će nakon lokalnih izbora, koji će biti održani 29. septembra, biti nosilac pozitivnih, prijeko potrebnih promjena u Kotoru, saopšteno je iz tog političkog subjekta.

Kako su kazali, odličan rezultat na izborima u Kotoru već sada je izvjesan.

“Nadstranačka emancipatorska i progresivna politička snaga koju generiše Evropski savez prirodno će svoj uticaj pokazati u evropskom Kotoru, u srcu Boke Kotorske”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je Kotor milenijumski saveznik Evrope, promoter svega modernog, građanskog, civilizovanog, kulturnog, naprednog i skladnog.

“Evropski savez je gotovo kotorski savez u vrijednosnom smislu. Duh, stav i vrijednosti Kotora su u nama”, kaže se u saopštenju.

Iz Evropskog saveza su poručili da će to pokazati i izbornom listom, kroz sve kandidate za odbornice i odbornike i programom koje će ponuditi građananima Kotora.

“Evropski savez u ovu izbornu utakmicu ulazi sa samopouzdanjem, karakterom i čvrstinom koji krase kotorske zidine, širinom koju ima more pod Kotorom i vizijom i pogledom kao sa Pestingrada”, zaključili su iz saveza.

Foto: Evropski savez

NIKŠIĆ PROGNOZA