Evropa sad: Demantujemo i odbacujemo sve konstrukcije i poluistine o navodnim podjelama u Predsjedništvu

Demantujemo i odbacujemo sve konstrukcije i poluistine o navodnim podjelama u Predsjedništvu  koje su objavljene ili će se objaviti u javnosti, a nisu zvanično potvrđene iz naših organa, saopštili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

“Predsjedništvo Pokreta Evropa sad u potpunosti stoji uz Milojka Spajića i Jakova Milatovića koji su personifikacija i autori programa “Evropa sad” u 42. Vladi Crne Gore, što predstavlja i korijen nastanka naše političke organizacije, koja je apsolutno posvećena misiji bogatije i pravednije Crne Gore”, kazali su iz partije.

Taj stav, kako navode, potvrđen je i nedavno održanoj sjednici Predsjedništva.

“Stoga, demantujemo i odbacujemo sve konstrukcije i poluistine o navodnim podjelama u Predsjedništvu koje su objavljene ili će se objaviti u javnosti, a nisu zvanično potvrđene iz naših organa”, poručuju iz PES-a.

Takođe, u Pokretu smatraju da ovolika pažnja, te razne “zloupotrebe političke konkurencije”, govore koliko je Pokret Evropa sad, kako kažu, “postao legitimna meta i cilj raznih centara da se jedna vanparlamentarna stranka koja je dala odlučujući i istorijski doprinos u smjeni bivšeg režima, što prije marginalizuje”.

“Međutim, bićemo odgovorni prema građanima koji su nam povjerenjem dali i obavezu da čuvamo jedinstvo i isporučimo rezultate koje smo javno obećali”, zaključuju iz Pokreta.

Foto: PES

NIKŠIĆ PROGNOZA