Durmitorska inicijativa podržala sporazum o formiranju Vlade

Durmitorska inicijativa pruža nedvosmislenu, nepodijeljenu i punu podršku mandataru za sastav 44. Vlada Crne Gore Milojku Spajiću i Pokretu Evropa sad koji su danas inicirali Sporazum o parlamentarnoj podršci 44. Vladi Crne Gore, saopštili su iz Durmitorske inicijative (DI).

„Ujednačen ekonomski razvoj, rad na poboljšanju životnog standarda građana Crne Gore, rezultati su koje je Spajić ostvario za vrijeme mandata 44. Vlade, sa pozicije ministra finansija, što je garant da će imenovanjem za premijera Vlade Crne Gore, sa svojim kabinetom nastaviti ka daljem razvoju i prosperitetu Crne Gore. Zasigurno da će kabinet Spajića, predano raditi na daljem razvoju durmitorskog kraja, i sveobuhvatnoj valorizaciji resursa sa kojim raspolažemo. Uvjereni smo da će lokalna samouprava našeg grada, na čelu sa predsjednikom, Radošem Žugićem, imati nepodijeljenu i snažnu podršku buduće vlade na planu realizacije strateški prioritetnih projekata i planova, čijom realizacijom ćemo krenuti putevima oporavka i obnove“, naveli su iz DI.

Durmitorska inicijativa i Pokret Evropa sad su, kako dodaju, savremenici i saputnici na crnogorskoj političkoj sceni, blisko sarađujući na polju ekonomske, privredne i demografske obnove Crne Gore, samim tim i durmitorskog kraja.

„Sa našim prijateljima i saradnicima nastavljamo i dalje snažno na ispunjavanju zacrtanih programskih prioriteta i ciljeva prema sporazumu Durmitorske inicijative i Pokreta Evropa sad“, zaključili su.

Foto: Durmitorska inicijativa/Facebook

NIKŠIĆ PROGNOZA