Dragaš: Reagovanje DPS-a potvrda da su političko krilo mafije

Funkcioner Pokreta „Evropa sad“ Tihomir Dragaš smatra da reakcija Demokratske partije socijalista (DPS) na jutrašnja hapšenja bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, predstavlja potvrdu da je DPS političko krilo mafije.

„Reagovanje partije koja sebe naziva proevropskom na jutrošnje hapšenje bivšeg glavnog specijalnog državnog tužioca i bivšeg visokog funkcionera policije iz vremena DPS vladavine, predstavlja potvrdu da je DPS političko krilo mafije“, napisao je Dragaš na mreži X.

DPS je u svom reagovanju saopštio da je jutrošnja akcija Specijalnog državnog tužilaštva nastavak prakse revanšizma koji traje od 30. avgusta, a koji za cilj ima kriminalizaciju prethodne vlasti po svaku cijenu uz ambiciju da se, osim političke štete, sruši i optužnica u slučaju državni udar.

Lazović i Katnić su uhapšeni rano jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a osumnjičeni su za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebe službenog položaja.

Foto: PES

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA