DPS Ulcinj: Hapšenjem direktorice škole, kadra URE, obrukan sektor obrazovanja

Hapšenje Medine Čobe, direktorice OŠ „Maršal Tito“ u Ulcinju, užasan je pokazatelj na šta danas liči sektor obrazovanja u Crnoj Gori, ocijenili su u Opštinskom odboru DPS Ulcinj.

Prema njihovim riječima, sječom svih partijski nepodobnih, još od vremena Vesne Bratić do danas, „a dovođenjem sumnjivih ljudi na čelne funkcije obrazovnih ustanova, faktički je urušen i degradiran obrazovni sistem, a ovim događajem zaista i obrukan“.

„Takođe, podsjećamo da je Medina Čoba zaposlena po partijskoj liniji kao i niz aktivista i drugih Urinih uhljeba koje ova partija nezakonito zapošljava u Opštini i drugim opštinskim preduzećima. Nakon slučaja Rada Miloševića, afere “televizor”, ali i brojnih krivičnih prijava protiv drugih funkcionera GP URE, Medina Čoba je još jedan njihov kadar protiv kojeg će se voditi krivično pravni proces. Očigledno famozna “ruka pravda” kojom su prijetili drugim političkim neistomišljenicima, najviše hvata upravo njih u činjenju krivičnih djela i prevara“, zaključuju u saopštenju.

NIKŠIĆ PROGNOZA