DPS: SNP pokušava da preinači izbore u Andrijevici, pozivamo Novovića da reaguje

Demokratska partija socijalista u saznanju je da koalicija SNP i Demokrate pokušava da prekroji izbornu volju građana i krađom dođe do nedostajućih mandata koji su im potrebni za formiranje vlasti, saopšteno je iz DPS-a.

„Naime, prema našim saznanjima, određena lica su oko 5 sati jutros ušla u zgradu Opštine i kompromitovala birački materijal kako bi se stvorio osnov za ponovno prebrojavanje i ponavljanje izbora, čime bi se stvorili uslovi za izborni inženjering i obezbjeđivanje dodatnih mandata. Ovu akciju pratio je i današnji zahtjev navedene koalicije za uvid u materijal uprkos činjenici što su njihovi predstavnici – kao i predstavnici svih drugih izbornih lista potpisali zapisnike nakon sinoć okončanih izbora“, navode iz DPS-a.

Kako kažu, otuđeni su i zapisnici sa pojedinih biračkih mjesta a dodaju da raspolažu „saznanjima da se novi upad u Opštinu sprema večeras“.

„Zbog toga, pozivamo Upravu policije da obezbijedi čuvanje biračkog materijala a specijalnog državnog tužioca Vladimira Novovića da reaguje, jer postoji osnovana sumnja da je formirana organizovana kriminalna grupa koja ima za cilj da prekroji izbornu volju i nezakonito formira vlast u opštini Andrijevica“. zaključuju oni.

foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA