DPS: “Principijelnost” Demokrata, počinje i završava se na fotelji predsjednika Skupštine

Iz Medija centra Demokratske partije socijalista (DPS) ističu da se Demokratska Crna Gora (Demokrate) „sakrivena na pozicijama po dubini, a prepadnuti od koalicije Za budućnost Crne Gore“ oglasi ponekad.

U saopštenju navode da sa Demokratama rijetko polemišu, a da je ta partija „prepoznata po nedostatku elementarne političke supstance, stava ili mišljenja na bilo koju temu, čiji je jedini razlog postojanja predsjednička fotelja za njihovog lidera, po ko zna koji put, u svom prepoznatljivom demagoškom maniru, drži tiradu o principima, časti, poštenju, zakletvama…“.

„Imaju, Demokrate, doduše neku neobičnu dosljednost u poštovanju principa. Tako se recimo protiv kriminala bore predizbornom koalicijom sa Dritanom Abazovićem, osobom koju su nazivali kriminalcem i u stotinama saopštenja optuživali da je glavni zaštitnik mafije u Crnoj Gori. Takođe, vole Demokrate da se zaklinju kako nikada neće ništa glasati zajedno sa Demokratskom partijom socijalista a zaboravljaju da su upravo sa nama srušili vladu Dritana Abazovića – njihovog budućeg, a od skoro i bivšeg, političkog partnera. To su isti oni koji barjače meritokratijom dok su svako državno preduzeće napunili partijskim kadrovima koji su svojim neznanjem doveli uspješne firme na ivicu stečaja“, navedeno je u saopštenju Medija centra DPS-a u kojem se dodaje i:

„Finalno, Demokrate pokazuju svoju hrabrost tako što uredno podviju rep pred Demokratskim frontom i njihovim liderima te se svojski trude da glasno ćute svaki put kada je potrebno boriti se za bilo koji državni interes Crne Gore.

Zbog ukupnog licemjerja, čiji smo samo mali dio upravo naveli, kao i zbog njihovog marginalnog značaja na političkoj sceni, sa Demokratama polemišemo rijetko. Ipak, imajući u vidu njihovu opsesiju Demokratskom partijom socijalista, s vremena na vrijeme ih moramo podsjetiti da sva njihova “principijelnost” počinje i ujedno se završava na čuvenoj visokoj stolici predsjednika Skupštine“.

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA