DPS Podgorica: Poslanička lista DPS-a da odgovori na potrebe reformi u partiji

Opštinski odbor DPS Glavnog grada sinoć je konstatovao da buduća ponuda partije, koja će uslijediti kroz poslaničku listu, mora na najbolji način odslikavati reformske trendove partije i odgovoriti na pravi način očekivanjima javnosti i partijske mreže.

Na sastanku je ocijeneno da u periodu do parlamentarnih izbora potrebna puna mobilizacija svih partijskih struktura uz konstantnu komunikaciju sa građanima na terenu.

„Konstatovano je da Demokratska partija socijalista mora na predstojećim izborima da zadrži poziciju pojedinačno najjače partije na političkoj sceni. Rečeno je da je to realan cilj i da će program sa kojim će se partija predstaviti, precizno prepoznati potrebe građana. Finalna verzija naše političke ponude biće rezultat konsultacija sa stručnom javnošću, i predloga koje će dati građani. Jedina na političkoj sceni Demokratska partija socijalista ima iskustvo i stručne kadrove koji su sposobni da ono što je zacrtano u programu i realiziju“, saopšteno je iz te partije.

Sastanku je, pored v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista Danijela Živkovića, prisustvovao i dugogodišnji predsjednik DPS i koordinator Odbora DPS Glavnog grada, Milo Đukanović.

izvor:RTCG

foto:DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA