DPS počeo kampanju za podgoričke izbore, i Đukanović na skupu

Bivši dugogodišnji šef Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović, prisustvovao je sinoć skupu te stranke u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore u Podgorici.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdps.mne%2Fvideos%2F1592079644678820%2F%3Fref%3Dembed_video&show_text=0&width=380" width="380" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

On je, kako se vidi na snimku objavljenom na Fejsbuk nalogu DPS-a, govorio na skupu te partije u jednom podgoričkom hotelu.

DPS je na Fejsbuku naveo da je to bio „sastanak partijske mreže u Podgorici i zvanični početak kampanje ‘I riječju i djelom! – dr Nermin Abdić'“.

Izbori u Podgorici zakazani su za 29. septembar. DPS će na njima nastupiti samostalno, a nosilac njihove liste je poslanik i šef podgoričkog odbora stranke Nermin Abdić.

Đukanović je na čelu DPS-a bio od 1998. do aprila prošle godine, kad je podnio ostavku nakon poraza na predsjedničkim izborima.

Za njegovog nasljednika na funkciji, zimus je izabran Danijel Živković.

Foto: Screenshot

NIKŠIĆ PROGNOZA