DPS Nikšić: Slabašno i smiješno opravdanje Vukovića

Smiješno je kad Demokrate u svojim izlivima malograđanštine i agresije pokušavaju da opravdaju nedopustivi čin njihovog lokalnog funkcionera, koji prisustvuje parastosima zločincima i vođama saradnika okupatora, ističu iz nikšićkog DPS-a reagujući na saopštenje Demokrata Nikšić u kojem se između ostalog kaže da je Nemanja Vuković, od strane Eparhije budimljansko-nikšićke pozvan na ktitorsku slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u svojstvu vjernika prisustvovao arhijerejskoj liturgiji.

„Demokrate je u zabludu ovog puta dovela – SPC? Pa su, pošto su položili vijence na spomenik Ljubu Čupiću, riješili da ipak ostanu i odaju počast onome ko je predvodio pokret čiji su članovi – ubili Ljuba Čupića“, kažu iz DPS-a.

Oni još dodaju da te priče ostave onim uhljebima koji im vjeruju, a da je njih sve manje.

„Jer, neće vam Nikšić dobro odgovoriti ni na srednje prste ni na odavanje počasti protivnicima antifašizma, stoga svoje iskonske porive ne pokušavajte opravdati i zabašuriti napadima na druge“, navode iz ove partije.

Kako su kazali, politički dani Demokrata na vlasti su odbrojani.

„Na vanrednim lokalnim izborima čeka vas u Nikšiću još drastičniji pad nego i na nedavnim parlamentarnim“, zaključuje se u saopštenju.

NIKŠIĆ PROGNOZA