DPS Nikšić: Rasvjetu plaćaju građani 9.5 miliona eura, a grad je u potpunom mraku

Iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić tvrde da je i sinoć je veći dio gradskih ulica u Nikšiću bio bez rasvjete.

„One rasvjete koju građani Nikšića plaćaju 9.500.000 miliona eura. One rasvjete za koju nas je lokalna uprava zadužila bez odluke Skupštine opštine Nikšić i bez saglasnosti Vlade Crne Gore. One rasvjete zbog koje smo podnijeli krivičnu prijavu protiv Marka Kovačevića, a tužilaštvo o istoj i dalje ćuti.Pozivamo ih da konačno otvore i fioke sa predmetima čiji su datumi nakon 2020. godine, pa se pozabave i Markom Kovačevićem i Mijom Lekićem, i gospodom iz EPCG, CEDIS-a, Pošte, Montefarma itd“, saopštili su iz DPS Nikšić.

Ističu da tužilaštvo ne reaguje, ali da reaguju građani Nikšića koji su ogorčeni stanjem u našem gradu, jer „žive u najvećoj trovačnici u Evropi, žive u mraku, sa onim psima lutalicama po ulicama koje je navodno lokalna vlast riješila, i mrtvim kravama na prilaznim putevima“.

„Jednom riječju u Nikšiću je apokaliptično stanje, koje građani ne mogu više tolerisati, pa će upravo oni najkasnije za pola godine riješiti ovu situaciju i ove neznavene politikante poslati u političku prošlost uz ono nikšićko „ne ponovilo se“, navode u saopštenju.

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA