DPS Nikšić NSD-u: Svakodnevno ćemo ukazivati na vašu nesposobnost da rukovodite gradom

Saopštenje Nove srpske demokratije u kojem pokušavaju relativizovati divljački i kukavički ispad Boška Drašković u potpunosti je očekivan. Nije nam ni prvi, a ni posljednji put, da prisustvujemo kako ,,heroji” ove političke grupacije iznenada bivaju hakovani i operisani u situacijama kada se suoče sa odgovornošću i kada njihovu navodnu hrabrost zamijene kukavički izgovori i opravdanje, navode u saopštenju iz Demokratske partije socijalista (DPS).

„Takođe, ako su (po)četnici iz NSD-a mislili da ćemo prećutkivati njihovo neznanje, amaterizam i nerad, prevarili su se“, pišu iz DPS.

Kako navode svakog dana će ukazivati „na propuste i javašluke koji Nikšić vuku na dno“.

„To što su im direktori i rukovodioci nesposobni, problem je svih građana. A to što usljed nedostatka demokratskog kapaciteta da saslušaju kritiku, fizički i divljački nasrću, zasigurno im neće biti dozvoljeno“, saopšteno je.

Ističu da prebrojavanje krvnih zrnaca, i pozivi na linč Crnogoraca i ostalih, koji ne pripadaju njihovom nacionalnom korpusu, dobiće svoje epiloge kod nadležnih organa kad tad, jer neće uvijek radnim mjestima i drugim privilegijama moći podmititi časne tužioce kojih ima.

„Vaše jadno i bijedno saopštenje ne može prikriti niti abolirati svu bruku koju čine direktori i rukovodioci iz vaših redova, jer drugo ne znaju. Uz kupljene diplome, amaterizam i neznanje, ništa se od njih drugo nije moglo ni očekivati“, navode iz DPS Nikšić.

Poručuju da će kolegama iz NSD svakodnevno ukazivati na „nespodobnost da rukovode gradom“.

„I znajte đe god da bili, pa i na mekim dušecima, znajte da ćemo, svakodnevno ukazivati na vašu nesposobnost da rukovodite gradom i naviknite se na to, jer ovo je ipak neka nova Crna Gora, ali što je najvažnije suverena i multietnička država. Znamo da vas to do kosti boli! „, zaključeno je iz DPS.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA