DPS Nikšić: Napad na Erakovića dokaz da primitivci žele ugušiti slobodu misli, govora i djelovanja

Rezultati politika, koje kormirale Crnom Gorom već gotovo tri godine, koje su zasnovane na mračnim ideologijama i inspirisane uništavanjem svega crnogorskog, jesu i napadi, što verbalni, što fizički na pojedince koji beskompromisno štite najbolje nacionalne interese, manifestovani su i kroz nasrtaj na potpredsjednika naše partije Jevta Erakovića, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Ističu da je nedopustivo u 21. vijeku svjedočiti ovim i ovakvim nemilim događajima, kojima, kako kažu, „primitivci žele ostvariti svoj cilj koji znači potpuno gušenje slobode misli, govora i djelovanja u društvu koje se nerijetko kune u vrijednosti slobodnog demokratskog svijeta“.

„Jasno je da se na ovaj način želi kreirati atmosfera straha u kojoj će se društvena zajednica obeshrabriti da podigne glas za vrijednosti u koje vjeruje, ali i neupitno da nas ovaj i ovakav incident koji, nažalost, nije jedan i jedini, zaustaviti u namjeri da se svi pojedinačno i svi zajedno borimo za onu Crnu Goru u kojoj različitosti, bilo nacionalne, bilo vjerske, bilo političke, nijesu povod za nasilje i diskriminaciju.

Stojimo uz doktora Erakovića, koji godinama i kroz svoj ljekarski poziv služi najboljem interesu građanki i građana, a nadležne državne organe pozivamo da konačno počnu da rade svoj posao, kako bi nasilnici dobili odgovor kakav zaslužuju u okvirima pravno uređene države“, zaključuju u nikšićkom DPS-u.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA