DPS Nikšić: Načelnik komunalne policije ne zna popuniti putni nalog, al’ zna zaposliti sina u Opštinu

Iz DPS Nikšić tvrde da javne službe u Nikšiću „vode neprofesionalci, neznaveni i politički aparatčici“, a kao primjer u saopštenju su naveli načelnika Komunalne policije Nikšić Veselina Čurovića.

„Da mu je samo lična korist bitna, pokazuje podatak da, dok je stanje u komunalnoj oblasti nikada gore, načelnik zapošljava i sina u lokalnoj upravi, tačnije u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu. Ko zna koji je ovo sin po redu lokalnih vlastodržaca uhljebljen u Opštinu Nikšić i ko zna koji po redu član familije“, navode iz nikšićkog DPS-a u saopštenju.

Podsjećaju da je Čurović prekršajno kažnjen zbog „odavanja i zloupotrebe ličnih podatataka ekoloških aktivista, koji su radili posao umjesto njega“.

“ O kakvom profilu je riječ pokazuju i putni nalozi objavljeni na sajtu Opštine Nikšić gdje se vidi da već mjesec dana g. Čurović službeno auto pali u 07 h i gasi u 07 h, znači u istom satu, a prelazi kilometražu od 400 km“,navode iz DPS.

Medijima su dostavili sporne putne naloge:

„Fenomen kojim će se, nadamo se, baviti tužilaštvo.Jasno je da dotični ne zna popuniti ni putni nalog, al’ zna voziti službeni auto, zna zaposliti sina u istoj instituciji đe je rukovodilac i zna se baviti nezakonitim radnjama. Ovo je slika i prilika aktuelne lokalne vlasti u Nikšiću, al’ ne još dugo“, navodi DPS Nikšić.

foto:DPS

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA