DPS Nikšić: Gradom će opet upravljati sposobni i znaveni ljudi, dakle – Demokrate neće

I opet je blijedim i bijednim Demokratama trebalo 24 časa da odgovore na naše saopštenje. Ne čudi nas to, jer niti umiju, niti znaju, kao što ne umiju upravljati niti jednim sistemom koji postizbornim inženjeringom dobiše, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

„Pa tako, zbog svoje nesposobnosti i neznanja, svoje traljavosti i tranjavosti u radu, u Nikšiću optužuju DPS aktiviste da grad zatrpavaju smećem, u Kotoru da namjerno polako voze da bi pravili saobraćajne gužve, u Podgorici da mute vodu sa Mareze?! Na kraju će slagati, a neće ni trepnuti, da DPS aktivisti izvode i one pacove na ulice Podgorice, zakopavaju i otkopavaju eutanazirane krave, pa ih zakopavaju opet na rođačka imanja, da zakopavaju grit na više lokacija na teritoriji opštine Nikšić“, kazali su.

Mora da su, dodaju, aktivisti DPS-a izveli na ulice grada stotine pasa lutalica, mora da su isti zadužili Opštinu nezakonito za 9 i po miliona, za rasvjetu koja ne radi, pa nam je, kažu, grad noću kao iz horor filmova.

„Vjerovatno smo mi raskopali ulice, koje oni ne umiju okrpiti, a o kakvom većem projektu da i ne pričamo. Odakle bi oni puni lažnog samopouzdanja to znali!? Da bi se nešto znalo mora se završiti adekvatna škola, a ne kupiti diploma. A vidimo da ih bole i naši odbornici koje samo smiju pomenuti van sale u kojoj se održavaju sjednice, jer u sali ćute k’o zaliveni, glasaju po direktivama iz centrale i nemaju valjane argumente za diskusiju, pa im se svuda priviđaju kriminalni klanovi kojima, po riječima pripadnika tih istih klanova, oni pripadaju i koji su im novcem stečenim kriminalnim aktivnostima finansirali kampanje – “čuvenih 50 eura po glasu za Demokrate”“, dodaju.

Jasno je, navode, da “časne” Demokrate najviše pričaju o onom što ih najviše žulja, „o onome u čemu su do guše!“

„Zato što znaju da bi svuda bili politički nokautirani, zato i na sve lokalne izbore izlaze u koalicijama, pokušavajući da zamaskiraju vlastiti debakl. Nego neće još dugo Nikšićem sa pozicija moći prazne glave praviti veliku buku, a građanima muku, jer će cenzus biti njihova mjera“, zaključili su.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA