DPS: Ne pada nam na pamet da budemo dio političkog brloga u kome se „partneri“ međusobno ucjenjuju

Svim učesnicima famozne WhatsApp grupe, u kojoj potencijalni konstituenti 44. Vlade, jedni druge ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju, ismijavaju i ponižavaju poručujemo da se ne bave Demokratskom partijom socijalista, jer nama ne pada na pamet da budemo dio njihovog političkog brloga, poručili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Štaviše, svakim novim danom, kako navode, raste svijest kod građana zašto je „ova grupa avanturista i neznalica“, pune tri decenije provela u opoziciji, kao i zašto su, kako ističe, za tri godine svoje vlasti razbucali sve što su mogli, pa je „ona sramotna rupa u zidu suda, najbolji simbol njihove vladavine.“

„Dogod se neko od političkih subjekata ne zapita šta je cilj njihovog političkog angažmana, postoji li zajednička vizija razvoja Crne Gore, na koji način će naša država doći do članstva u Evropskoj uniji, dogod su fotelje važnije od principa, a forma od suštine, Crna Gora će da stagnira i nazaduje. U tome ne samo da nećemo da učestvujemo, nego ćemo veoma žestoko napadati vladu stvorenu na trulim kompromisima. I oboriti je kao što smo i prethodne dvije uz vašu nesebičnu pomoć, koju ste nam redovno nudili“, navode oni.

Jer, kako dodaju iz DPS-a, poznato je da učesnici WhatsApp političke pijace, „nikad neće ništa“ sa Demokratskom partijom socijalista – sem kad ovaj, kako kažu, njihov vrhovni i jedini princip političkog opstanka, poremeti nepodnošljiva uzajamna mržnja, koja im i sada ne dozvoljava da formiraju vladu.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA