DPS: Kriza vlasti u Danilovgradu

Ukupna situacija u Crnoj Gori, a posebno kriza vlasti u Podgorici direktno se odražava i na funkcionisanje vlasti u Danilovgradu, tvrde iz Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Kako ističu, Klub odbornika DPS aktivno je učestvovao i davao maksimalan doprinos u radu lokalnog parlamenta, a posebno u rješavanju pitanja od vitalnog značaja, i podržavao odluke koje su u korist svih građana.

„Evidentno je kako ne dolazi do realizacije najosnovnijih programskih aktivnosti, a pojedine partije i odbornici već prave otklon od rada parlamenta. Odbornici opozicije su držali kvorum, a sve u interesu obezbjeđivanja što boljeg života građana. Odbornici DPS konstatuju da je sjednica koja je trebalo da se održi danas, 25.06.2024. godine, a gdje smo obezbijedili prisustvo svih naših odbornika uprkos njihovim obavezama, predložena da se održi u petak 28.06.2024. godine?!“, upitali su iz danilovgradskog DPS-a.

Kako su kazali, nefunkcionisanje lokalnog parlamenta je evidentno, što potvrđuje i donošenje odluka uz malu podršku, bez značajnih aktivnosti i izvršenja planskih zadataka.

„Veliki infrastrukturni projekti se ne realizuju, nažalost vlast je bez ideja i aktivnosti iako su davali velika obećanja, pa takvim svojim ponašanjem očigledno priželjkuju vanredne lokalne izbore“, zaključuju iz DPS-a u Danilovgradu.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA