DPS: Kovačevićev govor mržnje najbolja preporuka za ulazak NSD u Vladu

Novi sramni javni nastup predsjednika Opštine Nikšić i istaknutog člana Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića u kojem se Crnogorcima prijeti da će se sa njima obračunavati kao sa Turcima, očigledno je najbolja preporuka za najavljeni ulazak ove partije u Vladu, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz ove političke partije oglasili su se nakon spornog govora predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića na obilježavanju 166 godina od bitke na Grahovcu.

„U govoru mržnje Marka Kovačevića na Grahovcu sublimirana je sva suština velikosrpske politike i sklonost ka istorijskom revizionizmu. U samo nekoliko minuta njegovog govora obesmišljavaju se visemesjecni  napori funkcionera ove  partije sa sebe prikazu  kao velike pomiritelje, na čijem čelu se nalazi ni manje ni više nego četnički vojvoda Andrija Mandić. Jasno je građanima Crne Gore da je Nova srpska demokratija pomiriteljska baš onoliko koliko je i njihov vođa Dalaj Lama. Ono što slijedi ulaskom NSD u Vladu pokazaće pravo lice sadašnje vladajuće većine – izazivanje destabilizacije i bespoštedno sluganstvo drugim državama i njihovim interesima“, zaključili su.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA