DPS: Javnim nastupima Milovića i Dragaša potvrđeno da je PES jednako URA

Kako se i očekivalo, nije dugo trebalo da Pokret Evropa sad, ili makar onaj dio ovog Pokreta koji predvodi Jakov Milatović (jer kako je i sam rekao – PES ima dva lidera), pokaže svoje pravo lice, saopšteno je iz Medija centra DPS.

„Prvo je Andrej Milović, poznat po tome što je ushićeno davao izjavu Borisu Malagurskom i klicao Putinu na vojnoj paradi u Beogradu, iznio prave namjere stranke kojoj pripada prema Cetinju pozivajući na dekontaminaciju crnogorske prijestonice. Potom je, u maniru Ure i smijenjenog premijera Dritana Abazovića, krenula relativizacija izjave i tobožnje pravdanje kako je zapravo za njegovu izjavu kriv DPS. U finalu, kako smo i očekivali, kada manipulacije nijesu prošle, uslijedio je izliv govora mržnje i napad na slobodne i nezavisne medije koji su samo prenijeli ono što je njihov funkcioner saopštio“, navedeno je u saopštenju i dodato:

„Tako smo ponovo, kao toliko puta u posljednje tri godine mogli da čujemo narativ o propagandnim punktovima, OKG-ima, trovačima javnog prostora… Samo što su takvi napadi ovog puta dolazili od mladih ,,evropejaca” iz Evrope sad. I šta onda nije jasno kada se u takvom ambijentu koji se stvara napadaju sportisti u Baru, vrijeđaju Bošnjaci ili se prijeti poslanicima kako Crnogoraca više neće biti.“

Ako je, kako dodaju, nekome i trebala potvrda, sinoć je i zvanično dobio: PES je nova URA.

„Zato i nemamo nikakvu dilemu da će njihovo trajanje na političkoj sceni biti identično trajanju i njihovih partnera iz Ure koji su za dvije i po godine vlasti uspjeli da dovedu sebe u poziciju da više nemaju cenzus“, zaključuju u saopštenju.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents