Đuričković: Reprezentacija neće moći da igra pod Goricom, prava slika nesposobne vlasti

Reprezentacija Crne Gore neće moći da igra utakmicu protiv Velsa na stadionu pod Goricom. To je prava slika nesposobne i neodgovorne gradske vlasti u Podgorici. Nesposobne i neodgovorne vlasti koju su predvodile Olivera Injac i Jelena Borovinić Bojović, kazao je Miloš Đuričković, predstavnik Evropskog saveza i međunarodni sekretar Socijaldemokrata.

“Vlast koja je formirana na principima čerupanja postizbornog plijena i političkih podmetačina jedino je mogla da proizvede nesposobne ljude na rukovodećim pozicijama. Za katastrofalno stanje terena nijesu bile dovoljne vremenske neprilike, već je presudan bio ljudski faktor(glupost). Naravno, kriv im je neko drugi, prethodnici, jer oni nijesu bili u stanju da za godinu ipo dana skapiraju kako da sačuvaju travu na terenu. Nakon godinu ipo dana, počeli su sa zamjenom travnjaka, ali ne zbog utakmica reprezentacije Crne Gore ili FK Budućnosti već zbog raspisanih izbora”, naveo je Đuričković na mreži X.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Reprezentacija Crne Gore neće moći da igra utakmicu protiv Velsa na stadionu pod Goricom. To je prava slika nesposobne i neodgovorne gradske vlasti u Podgorici. Nesposobne i neodgovorne vlasti koju su predvodile Olivera Injac i Jelena Borovinić Bojović. <br><br>Vlast koja je formirana… <a href="https://t.co/WLNjJUFJx5">pic.twitter.com/WLNjJUFJx5</a></p>&mdash; Miloš Đuričković 🇲🇪 (@milosdj) <a href="https://twitter.com/milosdj/status/1828454790902243329?ref_src=twsrc%5Etfw">August 27, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: Evropski savez

NIKŠIĆ PROGNOZA