Đuričković: Neka se građani ne začude ako se 12. juna probude u nekoj novoj Crnoj Gori

Od promjena 30. avgusta do danas, uslijedile su brojne promjene za koje su, oni koji su omogućili te promjene, tvrdili da su oni garant da do tih promjena tj. anomalija neće doći. Od čuvene krilatice neće URA dat’ do oksfordovaca, željnih Evrope i siti podjela, ocijenio je za Gradsku TV funkcioner Socijaldemokrata (SD) Miloš Đuričković.

Obećavali su, dodaje on, gejmčejndžeri i kontrolu nad sastavom 42. Vlade, obećavali eksperte i profesionalce.

– Dobili smo premijera koji je po shvatanju života bliže nekom afričkom šamanu nego li državniku. Dobili smo i ministra PRAVDE, koji negira genocid u Srebrenici. Dobili smo i Vesnu Bratić, koja je predvodila najveće etničko čišćenje u državnom aparatu. U vremenu kovida, dobili smo ministricu koja nas je stavila u vrhu evropskih i svjetskih rang lista, po smrtnosti. Premijer obeća, navodno već dogovoren, pristup EU – istakao je Đuričković.

Ubrzo nakon premijera, podsjeća funkcioner SD-a, predsjednica Skupštine prigrli NATO ideju kao da sedmi bataljon nikad nije voljela.

– Umjesto evropskih integracija dobili smo svetosavske integracije. Potrošene manipulatore trebalo je zamijeniti novim manipulatorima. Tu nastupa mladi oksfordovac, koji obeća a da ne trepnu, reformisanu gradsku upravu koju će voditi mladi i stručni. Kako lijepo obećava, da ne kažem laže, najbolje se vidi na primjeru kadriranja u Podgorici. Sve ovo je bitno, da se Milojko i građani ne začude ako se 12.06 probude u nekoj novoj Crnoj Gori, na koju se niko normalan ne može navići a zapadni partneri nađu u situaciji đe Rusija i Srbija imaju pravo veta u NATO-u – zaključio je Đuričković.

izvor:gradski portal

foto: SD

NIKŠIĆ PROGNOZA