Đukanović: Na dispoziciji sam tužilaštvu da se i ovaj spin raskrinka

Sa indignacijom odbacujem još jednu u nizu konstrukcija kojima se pokušava izvršiti konačan obračun sa Demokratskom partijom socijalista (DPS)  i sa mnom, poručio je na Tviteru doskorašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, reagujući na navodne prepiske sa Skaj aplikacije koje su prethodnih dana objavljene u „Vijestima“.

– Pozivam nadležne državne organe da preduzmu sve istražne radnje i ustanove istinu. Na dispoziciji sam tužilaštvu da se i ovaj spin raskrinka kao mnoštvo drugih tokom mog dugog političkog vijeka – poručio je Đukanović.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Sa indignacijom odbacujem još jednu u nizu konstrukcija kojima se pokušava izvršiti konačan obračun sa <a href="https://twitter.com/hashtag/DPSCrneGore?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DPSCrneGore</a> i sa mnom. Pozivam nadležne državne organe da preduzmu sve istražne radnje i ustanove istinu.</p>&mdash; Milo Đukanović (@DjukanovicCG) <a href="https://twitter.com/DjukanovicCG/status/1675401853813620736?ref_src=twsrc%5Etfw">July 2, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Izvor: Pobjeda

Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore

NIKŠIĆ PROGNOZA