Đeljošaj: Malesija neće zaboraviti mučenje od 9. septembra 2006.

Malesija nikada neće zaboraviti mučenje koje se desilo 9. septembra 2006. godine, poručio je lider Albanskog foruma i predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

“Nikada nećemo zaboraviti antialbansku odluku, kojom su naši sunarodnici osuđeni na zatvorske kazne, bez ikakvog argumenta”, napisao je Đeljošaj u objavi na Facebook-u.

Albanci, po njegovim riječima,nikada neće zaboraviti “ovaj iscenirani politički proces države Crne Gore”!

“Pozivam Savjet za odbranu i bezbjednost da otvori ovaj dosije, kako bi istina izašla na vidjelo”, naglasio je Đeljošaj.

Vrijeme je, kaže, da se “progone oni koji su namjestili ovaj proces”!

“Vrijeme je da se u ime države traži izvinjenje zbog ovog namještenog procesa, za one koji su imali samo jednu “krivicu”, jer su bili Albanci! Doći će dan pravde”, naveo je u objavi.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNikGjeloshaj.alb%2Fposts%2Fpfbid0293Kpvk8bZJ1hPbnnuGFMBEBX14hoJBw6vgpkmebp6K8VTVwC27AxV6inbrZcKUKAl&show_text=true&width=500" width="500" height="239" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA