Demokrate Zirojeviću: Mi se ponosimo istinskim veličinama, poput mitropolita Amfilohija Radovića

Nijesmo iznenađeni što funkcioneri SD-a koriste navodne izmišljene skaj prepiske koje su osmislile kriminalne strukture, a plasirane s jasnom namjerom da diskredituju stvarne prepiske koje su dio zvaničnih tužilačkih spisa nadležnih državnih organa Crne Gore i Europola, u kojima dva čovjeka ne ogovaraju trećeg, već dogovaraju izvršavanje najtežih krivičnih djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije. A, iste su dokumentovane konkretnim dokazima, od snimaka surovih likvidacija, preko fotografija sa lica mjesta događaja, pa sve do plaćenih računa i faktura i naravno pobijenih građana u obračunima kriminalnih klanova, poručile su Demokrate poslaniku SD-a i predstavniku Evropskog saveza, Nikoli Zirojeviću.

“Ovo nas ne čudi, naročito zato što je SD oduvijek bio i ostao vjerni saveznik onih koji snose odgovornost za stvaranje dva najmoćnija kriminalna klana na Balkanu, za poharu i za pljačku Crne Gore. Samim tim, njihov doprinos nije ograničen samo na političku podršku, već i na učešće u brojnim aferama koje su obilježile crnogorsku stvarnost”, naglasile su Demokrate.

Oni su u saopštenju podsjetili na aferu ‘Limenka’, gdje je, kako su kazali, Ivan Brajović častio Aca Đukanovića sa 10,5 miliona eura iz džepa građana Crne Gore. Ili aferu ‘Stanovi’, u kojoj je Damir Šehović i Ivan Brajović dijelio stambene prostore funkcionerima na vlasti, dok jedan od vaših ključnih ljudi dobio stan od Glavnog grada Podgorice za 0 eura i potom ga rentirao za 1.500 eura mjesečno.

“Dok vi težite da aferašima podižete spomenike širom Crne Gore, mi se ponosimo istinskim veličinama, poput mitropolita Amfilohija Radovića, čiji će spomenik krasiti Berane i biti simbol moralnih vrijednosti koje je on predstavljao. Crna Gora je zemlja velikana, a ne onih koji su zemlju doveli do dna”, zaključile su Demokrate.

Foto: Demokrate

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA