Demokrate Zeta: Isplivali dokazi da je DPS koristio mafijaške veze

Demokrate Zeta reagovale su na navode DPS-a Zeta koji je, pored ostalog, naveo da „danima je ukupna javnost svjedočila međusobnim optužbama na relaciji DF-DCG ko je kriv za ovakvo stanje i ko će koga i kada smjenjivati, a sve to uz komične pokušaje involviranja DPS-a u kompletnu priču“.

– Najtužnije je danas čitati kriptovane prepiske o finansiranju vaše partije od strane Kavačkog klana i tvrdnje vaših partijskih prijatelja, a visoko rangiranih članova „kavačkog klana“, prema tvrdnjama Europola, da DPS Tigar pukne par miliona eura pred svake izbore. Sada su već isplivali dokazi da je DPS koristio mafijaške veze i kriminalne izvore finansiranja kako bi održao svoju vlast. To je izdaja povjerenja građana i ozbiljan napad na demokratske procese. Vaša partija ne samo da narušava integritet političkog sistema, već i podriva temelje pravde i transparentnosti- navode Demokrate.

Kako poručuju, umjesto što pokušava DPS da pocijepate vlast u Zeti, „treba da vidi kakva je panika unutar najozloglašenijeg kriminalnog klana, jer će srećom po Crnu Goru još neko propjevati i još po nešto isplivati“.

NIKŠIĆ PROGNOZA