Demokrate Nikšić: Skaj partija nastavlja da halucinira, halucinacije su neminovne nakon debakla

Skaj partija nastavlja da halucinira, ali razumijemo, halucinacije su neminovne nakon doživjelog debakla zbog objavljivanja video materijala od strane Ministarstva ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, na kome se jasno vidi da je hala nikšićke Željezare posve prazna, da se u njoj vrši samo pretovar, ne i deponovanje otpada, kako je javnost htjela da obmane partija koja je proizvela Zorana Lazovića, Petra Lazovića, Veselina Veljovića, Sašu Čađenovića, Milivoja Katnića, Slavka Stojanovića, Vesnu Medenicu i na stotine Sky junaka i izvršilaca najtežih krivičnih djela, kako tvrdi SDT.

To su saopštili iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore Nikšić.

Oni su reagovali na saopštenje OO Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić u kome se između ostalog navodi „Demokrate, ako tražite ko laže pogledajte se između sebe, a posebno put ministra Ćulafića“.

„Proizvodna mašinerija laži proizvela je i laž da Opštinski odbor Demokrata Nikšić radi po diktatu iz Centrale u Podgorici, ne računajući da naspram te laži stoji istina da njihova Skaj partija radi isključivo po diktatu koji dolazi iz kabineta šefa Kavačkog klana, pred kim su, dok se u saopštenjima junače, cvilili na Skaj aplikaciji predajući mu sav državni aparat pretvarajući ga u logistiku najsnažnijih evropskih narko kartela“, ističe se u saopštenju nikšićkih Demokrata.

Oni su dodali da „iod takve parapolitičke organizacije nas ne čudi ništa, ali neopisiv je vrhunac licemjerstva kada ime Damjana Ćulafića koji se danom stupanja na dužnost ministra uhvatio u koštac sa najvećim ekološkim problemima koje su izazvale upravo DPS vlasti“.

„Malo je bilo što su proizveli najveće kriminalne klanove u Evropi, nego su morali da izazovu i najveće crne ekološke tačke u Evropi. Štete s vaše strane nikad dosta. Kolege, kako možete da pomenete halu Željezare, giganta kojeg ste vi metastazirajućom politikom uništenja i kriminalne privatizacije u korist vaše rodbine i prijatelja, ugasili, uz još stotine giganata koji su hranili crnogorske porodice. Zato uz Željezaru, pomenite i fabriku za proizvodnju papira ‘Celuloza’, fabriku kože ‘Polimka’ i fabriku za proizvodnju guma ‘Guminig’, Ciglanu, fabriku obuće ‘Lenka’ iz Bijelog Polja, Vunarski kombinat, ‘Gornji Ibar’, Titeks, ‘Velimir Jakić’, Javorak, ‘Košutu’, ‘Solanu’, ‘KAP’, ‘Radoje Dakić’. Treba li nabrajati dalje, proizvođači haosa?“, piše u saopštenju Demokrata Nikšić.

Oni su poručili da će na crne ekološke tačke, svojim radom i angažovanjem sistema tačku staviti ministar Ćulafić.

„A tačku na vaše političko postojanje staviće građani Nikšića i Crne Gore. Srećan put i mirno more. PS. Sljedeći put manje manipulišite, jer su demantiji po vas jako neprijatni“, zaključuje se u saopštenju nikšićkih Demokrata.

U jučerašnjem zajedničkom saopštenju, Ministarstvo ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera na čijem je čelu Damjan Ćulafić (Demokratska Crna Gora) i Agencija za zaštitu životne sredine piše da su predstavnici tih institcuia obišli hale u industrijskoj zoni u Nikšiću, koje kako se navodi u saopštenju, trenutno služe kao pretovarna stanica u sklopu priprema za formiranje transfer stanice.

U tom saopštenju piše da su neutemeljene i zlonamjerne tvrdnje da se u halama, koje je Opština Nikšić zakupila za potrebe opremanja transfer stanice, deponuje komunalni otpad.

foto: Demokrate

NIKŠIĆ PROGNOZA