Demokrate Nikšić DPS-u: Lako ćemo sa vama, politički, izaći na kraj

Demokrate Nikšić reagovale su na saopštenje nikšićkog DPS-a. Oni su saopštenju poručuju DPS-u da će sa njima “politički lako izaći na kraj”.

“Imajući u vidu da su vam puna usta zločina, evo da vas kratkim citatom podsjetimo kako ste zajedno sa zločincima Crne Gore vrtjeli jagnjad po Crnoj Gori: Pošto je obavijestio Zvicera i Lazovića da se jagnje vrti, Milović počinje sa pjesmama, koje snima i šalje u grupu: “Da se legitimišemo – Ljubo Milović je, za moju braću. Pa neka nas hapse. Neka rade šta hoće. Neka otvaraju telefone”, naglašava Milović i dodaje: “Hapsiće ku*ac, a mi otvaramo samo. Oni ne mogu. Bog nam pomogao, niko nam ništa ne mogao! Da zna bula kakva je slanina, ne bi ona ljubila Turčina”, piše tada aktivni policajac, a vaš kadar i ujedno neformalni realizator izborne kampanje Demokratske partije socijalista, prema navodima iz Skaj prepiski”, saopštile su nikšićke Demokrate.

Demokrate Nikšić smatraju da navodi iz Skaj prepiski su jedan od razloga zašto je DPS “pao za 50 odsto u Nikšiću”.

“Ovo je jedan od razloga što ste u Nikšiću pali za 50 odsto, pa sljedeći put dobro razmislite da li da Miloviću, Lazoviću i Zviceru ponovo uručite antifašističke medalje. A, do tada, jedna poruka za vas: Blago zemlji koja vas nije imala. Iako ćemo i mi sa vama, politički, lako izaći na kraj”, zaključuju nikšićke Demokrate.

NIKŠIĆ PROGNOZA