Demokrate Nikšić: Dok su Demokrate sluge naroda, DPS je podanik mafije

Zahvaljujući amandmanu poslanika Moma Koprivice, od Donjih do Gornjih Crkvica, najudaljenijih sela nikšićke opštine, juče je završeno asfaltiranje 2,3 kilometra puta koji je proteklih decenija bio u izuzetno lošem stanju, kazali su iz Opštinskog odbora Demokrata Nikšić.

“Konačno su iz državnog budžeta stigla sredstva za ove krajeve koji su bili zapostavljeni. I vrijeme je da se okrene novi list i vjerujem da će to pomoći ovome narodu, da organizujete život, da se lakše okupljate, da se planiraju nove porodice, da se rađaju djeca”, kazao je Koprivica u razgovoru sa mještanima.

Iz Demokrata Nikšić navode da, dok Demokratska partija socijalista pokušava na sve načine da diskredituje i unizi rad Demokrata, Demokrate svojim predanim i vrijednim radom pokazuju i dokazuju da su tu isključivo u interesu naroda.

„Kolika je vrijednost DPS-a i koliko je ta partija bila „privržena“ narodu, dokazuju SKY prepiske njihovog kadra. Očigledno je da su za tri decenije uspjeli postati samo profesionalci u otimanju i mučenju ljudi, kao i u švercu cigreta i narkotika, zanemarivajući potrebe i interese naroda.

Dok su Demokrate sluge naroda, DPS je podanik mafije.

Slavi Crna Gora dan kada ste otišli u opoziciju, a još će više slaviti kada u potpunosti odete u političku prošlost!“, zaključuju u saopštenju.

Foto: Demokratska Crna Gora

NIKŠIĆ PROGNOZA