Demokrate: Najbolja ocjena prema izvještaju MANS-a

Demokratska Crna Gora je prema izvještaju Mreže za afirmaciju nevladinog sektora, MANS, ocijenjena maksimalnom ocjenom transparentnosti u upravljanju finansijama za 2024. godinu. Na skali od 0 do 10, naša partija je dobila najvišu ocjenu 10, navodi se u saopštenju te partije.

Kako kažu, ova visoka ocjena potvrđuje našu posvećenost transparentnom i odgovornom raspolaganju sredstvima, a sve u skladu sa zakonskim okvirom i principima odgovorne politike.

„Uvijek smo vjerovali da građani imaju pravo da budu upoznati sa načinom na koji se troši javni novac, a ovo priznanje je još jedan pokazatelj naše opredijeljenosti za pošten i transparentan rad u interesu svih građana Crne Gore. Demokratska Crna Gora će i dalje biti predvodnik u promovisanju odgovornosti i integriteta u političkom životu Crne Gore, kao i partner u borbi za veću transparentnost i demokratizaciju crnogorskog društva. Nastavljamo sa politikom otvorenih vrata, sigurni da samo tako možemo graditi povjerenje i jačati našu demokratiju. Transparentnost je naša dužnost, a odgovornost prema građanima naš imperativ“, poručuju Demokrate u saopštenju.

foto: Demokrate

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA